45,00 kr.

A6 kort med tryk – blå buket

Dobbelt A6 kort af frøpapir, inkl. kuvert

Kortet er håndlavet af genbrugspapir og en frøblanding af op til 31 forskellige blomster.

Hvert kort er unikt, og derfor skal man forvente, at papiret varierer i tykkelse, farve og tekstur. Dette kort er med trykt motiv, og det er den samme frøblanding i alle kort uanset motivet på forsiden.

Kortet leveres inkl. kuvert og indlægskort af genbrugspapir, som man kan skrive en hilsen på, der kan gemmes når man sår kortet.

Bagpå kortet er der en så anvisning.

31 på lager

Varenummer: 2440 Kategorier: ,

Beskrivelse

SÅNING AF FRØPAPIR

Udendørs: marts–maj eller september–oktober

Indendørs forspiring: fra februar

Vælg en passende potte eller et område i din have. Underlaget skal være godt drænet og løst for at give frøene i papiret mulighed for at spire og slå rod. Klip eller riv forsigtigt frøpapiret i mindre stykker efter behov. Dette hjælper med at give frøene adgang til jord og fugt, og de kan fordeles for at undgå at de vokser for tæt.

Placer frøpapiret på underlaget og dæk med et tyndt lag jord eller pottemuld. Vand forsigtigt for at sikre, at jorden er fugtig, men ikke overvandet. Hold jorden jævnt fugtig under spiring, og lad den ikke udtørre.

Da spiringstiden kan variere, skal du udvise tålmodighed og give frøene tilstrækkelig tid til at spire. Overvåg og plej planterne omhyggeligt, når de vokser. Nogle af planterne er 1-årige, som blomstrer samme år. Nogle er 2 eller flerårige og blomstrer først 2. år og kommer igen år efter år.

Yderligere information

Vægt 25 g