175,00 kr.

Bordkort med print, 30 stk.

30 stk. pr. pakke 

Hvert kort er håndlavet og unikt, og derfor skal man forvente, at papiret varierer i tykkelse, farve og tekstur.

Der er plads til at skrive gæsternes navne på forsiden, og på bagsiden er der lidt info om hvad papiret kan.

 

8 på lager

Varenummer: 3150 Kategorier: ,

Beskrivelse

Så dine festlige minder og se dem blomstre!
Skab mindeværdige og miljøvenlige øjeblikke ved dine særlige begivenheder med vores unikke frøpapir bordkort. Disse smukke kort er ikke kun en elegant måde at vise dine gæster deres pladser, men de giver også en ekstra betydning til dine fejringer. Vores frøpapir bordkort er det perfekte valg til bryllupper, barnedåb, fødselsdage, jubilæer og enhver anden begivenhed, der fortjener at blive fejret med stil og omtanke for vores planet.

Hvad gør vores frøpapir bordkort så specielle?
Hvert kort er omhyggeligt fremstillet af genanvendt papir og beriget med et udvalg af farverige og insektvenlige blomsterfrø. Når dine gæster er færdige med at nyde festlighederne, kan de tage deres bordkort med hjem og plante dem i deres haver eller i en potte på altanen. Det er som at give en lille gave, der vil blomstre og minde dem om den vidunderlige begivenhed, de delte med dig.

Spirende papir til alle lejligheder
Miljøvenligt: Lavet af genbrugt papir, regnvand og beriget med insektvenlige blomsterfrø

Bæredygtig fejring: Skab minder, der fortsætter med at blomstre og bidrage til biodiversiteten
Kortene kan også bruges som gavemærker og til andre kreative projekter. De er nemme at skrive på, så du kan også selv tilføje navne eller personlige hilsner

Tilpassede designs: Du kan vælge mellem forskellige pressede blomster eller at få printet personlige detaljer på kortet. KONTAKT os for at høre mere!

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...