25,00 kr.

Gavemærker – Mistelten (5 stk.)

Runde frøpapir gavemærker/til-og-fra mærker, 6,3 cm diameter (5 stk.)

7 på lager

Varenummer: 2550 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gavemærkerne er håndlavet af genbrugspapir og en blanding af vilde- og haveblomster.

Hvert mærke er unikt, og derfor skal man forvente, at papiret kan variere i tykkelse, farve og tekstur. Motivet er dog som på billedet.

Gavemærker leveres med natursnor i en pose med 5 stk.

 

Såning af frøpapir

Udendørs: marts – maj eller september – oktober

Indendørs: fra februar

Forberedelse af underlag:
Vælg en passende potte eller et område i din have. Underlaget skal være godt drænet og løst for at give frøene i papiret mulighed for at spire og slå rod.

Forberedelse af frøpapir:
Klip eller riv forsigtigt frøpapiret i mindre stykker efter behov. Dette hjælper med at give frøene adgang til jord og fugt, og de kan fordeles for at undgå at de vokser for tæt.

Såning:
Placer frøpapiret på det forberedte underlag og dæk det let med et tyndt lag jord eller pottemuld. Vand forsigtigt for at sikre, at jorden er fugtig, men ikke overvandet.

Miljøforhold:
Placér potten et sted med diffust lys og undgå direkte sollys. Hold jorden jævnt fugtig under spiring, og lad den ikke udtørre.

Tålmodighed:
Da spiringstiden kan variere, skal du udvise tålmodighed og give frøene tilstrækkelig tid til at spire. Overvåg og plej planterne omhyggeligt, når de vokser. Nogle af planterne er 1-årige, som blomstrer samme år. Nogle er 2- eller flerårige og blomstrer først 2. år.

Yderligere information

Vægt 50 g